CA Leasing & Factoring

Tussen de grootste Europese aanbieders van commercial finance

U bent op zoek naar een internationaal sterke en betrouwbare partner die u begeleidt in de realisatie van uw projecten. In tijden van globalisering weet u de voordelen van een internationale speler te waarderen.

Group structure
CAL&F within Crédit Agricole

Eurofactor Belgium is sinds juli 2013 een bijkantoor van Eurofactor GmbH, zelf eigendom van Credit Agricole Leasing & Factoring SA, dochteronderneming van de groep Crédit Agricole, één van de belangrijkste Europese bankgroepen.

Crédit Agricole Leasing & Factoring heeft naast de België factoring bedrijven in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Polen en Italië en heeft in totaal meer dan 2000 medewerkers. Met een factoringomzet van 78,8 miljard euro in 2019 (een stijging van 3,1 % vergeleken met vorig jaar) is CA Leasing & Factoring SA één van de top factoring aanbieders in Europa.

Dankzij dit netwerk geniet u van synergie-effecten zowel lokaal als op internationaal vlak. Als klant van Eurofactor Belgium kunt u rekenen op snelle en competente beslissingen, ook buiten de België.

Commercial Finance op internationaal vlak met een aangepast voorstel

Wij bieden talrijke grensoverschrijdende diensten aan die van nut zijn voor Europese multinationals.