CA Leasing & Factoring

Tussen de grootste Europese aanbieders van commercial finance

U bent op zoek naar een internationaal sterke en betrouwbare partner die u begeleidt in de realisatie van uw projecten. In tijden van globalisering weet u de voordelen van een internationale speler te waarderen.

Group structure
CAL&F within Crédit Agricole

Eurofactor Belgium is sinds juli 2013 een bijkantoor van Eurofactor GmbH, zelf eigendom van Credit Agricole Leasing & Factoring SA, dochteronderneming van de groep Crédit Agricole, één van de belangrijkste Europese bankgroepen.

Crédit Agricole Leasing & Factoring heeft naast de België factoring bedrijven in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Polen en Italië en heeft in totaal meer dan 2000 medewerkers.

De factoringtak van CA Leasing & Factoring SA realiseerde in 2020 een factoringomzet van 74,6 miljard euro (een daling met 5,2% ten opzichte van het voorgaande jaar als gevolg van de COVID-19-crisis). De nieuwe productie die in 2020 werd gerealiseerd, steeg daarentegen met 6,8% tot 13,7 miljard euro. De CALF Group is nog steeds een van de grootste factoringproviders in Europa.

Dankzij dit netwerk geniet u van synergie-effecten zowel lokaal als op internationaal vlak. Als klant van Eurofactor Belgium kunt u rekenen op snelle en competente beslissingen, ook buiten de België.

Commercial Finance op internationaal vlak met een aangepast voorstel

Wij bieden talrijke grensoverschrijdende diensten aan die van nut zijn voor Europese multinationals.